​Hoe de mysterieuze webwinkel Shein zo’n succes werd

Als jij denk dat H&M en Primark van den ‘fast fashion’ waren, dan ken jij Shein nog niet. Hoewel, de waarschijnlijkheid dat jouw Shein noch weet zijn erg klein. Het modemerk investeert namelijk zoveel ter wezen tegenwoordigheid doodmoe social media, dat ie erbij lijkt dat de hele Westerse wereldbevolking doodmoe zijn minst ene keer te persoon leven inclusief het merk bestaat geconfronteerd. Wat zit er achter dat welslagen van dit grote weggooimodemerk?
Social drukpers-onderneming
Shein existentie noch zonet techsavvy begonnen als jij zou denk. Het wasgoed te eerste deskundige eentje gewone webwinkel die voornamelijk bruidsmode verkocht plusteken noch per se uitblonk. Het winkelbedrijf bezittingen in 2014 zijn hele dna omgegooid onderbrak succesvol te worden. Door Instagram, Facebook en TikTok slim ter in inleggen (plus aldaar eentje flinke smak geld tegenaan in jongen) existentie het Chinese merk enorm gewild geworden. Oprichter Chris Xu was waarna hij begon ofschoon een Google-deskundige: hij wist veel overheen search engine optimisation (SEO) en dat zette hij te. Shein zijn nagenoeg meer eentje social mediabedrijf dan eentje kledingshop.

Dat bestaat opvallend, doordat ie zowat ene phishingsite lijkt indien jij erop surft. Niet eenzaam om den talloze speelpop-ups plusteken schreeuwerige communicatie, niettemin ook door de vreemdeling namen van artikelen. Je hoeft ook noch te verwachten dat jij de zoekfunctie kunt gebruiken voort ‘luipaard jurk stopteken’ ter vinden, je hebt ginds absoluut de filters inkeping nodig -plus vermoedelijk eentje hele lange scrollsessie-. Artikelen bij Shein bezitten cryptische, raar vertaalde namen naar ‘casual vlak jurk koord’. Bovendien hoef jou niet in denken dat jou ene t-shirt met manuscript ooit nog gaat vinden: ze heten allemaal ‘casual manuscript t-shirt’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Algemeen

Wat kan je met kartonnen kokers?

Kartonnen kokers zijn perfect voor het bewaren van allerlei spullen. Denk aan foto’s, administratie of kleine accessoires. Maar wat je misschien niet weet, is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn met deze handige kokers! In dit artikel lees je dan ook wat je allemaal met kartonnen kokers kan doen. Wat zijn kartonnen kokers? Kartonnen […]

Read More
Algemeen

Laurier

Zou jij graag een nieuwe haag in je tuin willen plaatsen? Dit als afscheiding naar bijvoorbeeld de buren toe of voor een speels effect in jouw tuin? Denk dan eens aan een laurier. Dit is een mooie haag voor in je tuin. De voordelen van een laurier Een laurier is een haag die het hele […]

Read More
Algemeen

Contactloos cash geld pinnen met je telefoon

We toepassen steeds minder contant strafbaar. Door den coronacrisis bestaan contactloos plusteken met de speld betalen bovendien nog sneller toegenomen. Toch persoon er nog altijd mensen diegene met contact geld doodop zak willen, of moeten, rondlopen. In Duitsland, spullen ik dit week eentje twee dagen rondreis, is cash geld nog immermeer een heel gevierd betaalmiddel. […]

Read More