​Hoe de mysterieuze webwinkel Shein zo’n succes werd

Als jij denk dat H&M en Primark van den ‘fast fashion’ waren, dan ken jij Shein nog niet. Hoewel, de waarschijnlijkheid dat jouw Shein noch weet zijn erg klein. Het modemerk investeert namelijk zoveel ter wezen tegenwoordigheid doodmoe social media, dat ie erbij lijkt dat de hele Westerse wereldbevolking doodmoe zijn minst ene keer te persoon leven inclusief het merk bestaat geconfronteerd. Wat zit er achter dat welslagen van dit grote weggooimodemerk?
Social drukpers-onderneming
Shein existentie noch zonet techsavvy begonnen als jij zou denk. Het wasgoed te eerste deskundige eentje gewone webwinkel die voornamelijk bruidsmode verkocht plusteken noch per se uitblonk. Het winkelbedrijf bezittingen in 2014 zijn hele dna omgegooid onderbrak succesvol te worden. Door Instagram, Facebook en TikTok slim ter in inleggen (plus aldaar eentje flinke smak geld tegenaan in jongen) existentie het Chinese merk enorm gewild geworden. Oprichter Chris Xu was waarna hij begon ofschoon een Google-deskundige: hij wist veel overheen search engine optimisation (SEO) en dat zette hij te. Shein zijn nagenoeg meer eentje social mediabedrijf dan eentje kledingshop.

Dat bestaat opvallend, doordat ie zowat ene phishingsite lijkt indien jij erop surft. Niet eenzaam om den talloze speelpop-ups plusteken schreeuwerige communicatie, niettemin ook door de vreemdeling namen van artikelen. Je hoeft ook noch te verwachten dat jij de zoekfunctie kunt gebruiken voort ‘luipaard jurk stopteken’ ter vinden, je hebt ginds absoluut de filters inkeping nodig -plus vermoedelijk eentje hele lange scrollsessie-. Artikelen bij Shein bezitten cryptische, raar vertaalde namen naar ‘casual vlak jurk koord’. Bovendien hoef jou niet in denken dat jou ene t-shirt met manuscript ooit nog gaat vinden: ze heten allemaal ‘casual manuscript t-shirt’.

Algemeen

Happy Capital’s visie op recruitment interim: De toekomst van werving en selectie

Werving en selectie is een essentieel onderdeel van het rekruteringproces van een bedrijf, maar de manier waarop bedrijven het doen, verandert snel. Tegenwoordig zijn bedrijven op zoek naar meer flexibiliteit en korte-termijnoplossingen, wat betekent dat recruitment interim een steeds populairder wordt. In dit artikel zullen we de visie van Happy Capital op recruitment interim bespreken, […]

Read More
Algemeen

Kies de juiste zonnepanelen installateur in Arnhem

Als je van plan bent om zonnepanelen te laten installeren in Arnhem, is het belangrijk om te kiezen voor de juiste installateur. Een goede installatie is van groot belang voor een optimale opbrengst en veiligheid van de zonnepanelen. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het kiezen van een zonnepanelen installateur […]

Read More
Algemeen

Kleine tuin, groot plezier: haal het maximale uit je kleine buitenruimte

Een kleine tuin kan een uitdaging zijn, maar het hoeft geen belemmering te zijn voor het creëren van een mooie en functionele buitenruimte. Of je nu een balkon, een dakterras of een kleine achtertuin hebt, er zijn genoeg mogelijkheden om het maximale uit je kleine tuin te halen. In dit artikel geven we je tips […]

Read More