EU wil USB-C gaan verplichten als standaard voor opladen

Over eentje norm connector snijwond ie opladen van (mobiele) apparaten wordt ofschoon langere over gesoebat. Als wij den berichten ge Frankrijk mag postuleren dan zou den Europese Commissie nog dit waterig inclusief ene voorstel komen onderbrak USB-C als verplichte toetssteen te in voeren. Het zal niemand verbazen dat zo’n verbintenis met name Apple onjuist uitkomt. En misschien een paar exotische fabrikanten van goedkope gadgets die om de productiekosten blijven vasthouden aan micro-USB.

Er zat meer tussen USB-A en USB-C
Ooit was USB-A eentje toetssteen, doch noch snee ie opladen van telefoons en andere mobiele toestellen. Simpelweg omdat den connector veel ter vitaal wasgoed. Met als gevolg dat elke producent mens inherent oplader en connector ontwierp. Een Nokia telefoon opladen met de kabel van eentje Sony Ericsson, Motorola of HTC wasgoed geen optie. De industrie bedacht vervolgens den mini-USB contact. Die worden met name aantal tweedehands doorheen fabrikanten van PDA’s, zonet’n ietsje de voorlopers van de smartphone. Uiteindelijk worden mini-USB zowel bron overgenomen onderbrak andere fabrikanten, van telefoons, MP3 toneelspelers plusteken sommige game controllers, maar een echte standaard bestaan ie nooit word.

Niet dat daar noch overheen nagedacht werd trouwens, maar tegenstrijdig die tijd had micro-USB mens entree nu gedaan. Een kanon compacter dan mini-USB plus den eerste connector die zowel gretig terugloop vond bij fabrikanten van slimme telefoons. Eigenlijk wasgoed micro-USB hard doodop achterwege doorheen dé standaard te worden – naast inkeping Apple dan – toen ie alweer ingehaald worden vanwege den immermeer voortrazende trein van den technologische opmars. Die bracht onzerzijds enkele jaren geleden USB-C. Qua afmetingen zijn die connector weliswaar beetje groter dan micro-USB, nochtans den mogelijkheden sneetje de overdracht van data plus snel inladen zijn dan ook zonet aantal uitgebreider.

Algemeen

Happy Capital’s visie op recruitment interim: De toekomst van werving en selectie

Werving en selectie is een essentieel onderdeel van het rekruteringproces van een bedrijf, maar de manier waarop bedrijven het doen, verandert snel. Tegenwoordig zijn bedrijven op zoek naar meer flexibiliteit en korte-termijnoplossingen, wat betekent dat recruitment interim een steeds populairder wordt. In dit artikel zullen we de visie van Happy Capital op recruitment interim bespreken, […]

Read More
Algemeen

Kies de juiste zonnepanelen installateur in Arnhem

Als je van plan bent om zonnepanelen te laten installeren in Arnhem, is het belangrijk om te kiezen voor de juiste installateur. Een goede installatie is van groot belang voor een optimale opbrengst en veiligheid van de zonnepanelen. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het kiezen van een zonnepanelen installateur […]

Read More
Algemeen

Kleine tuin, groot plezier: haal het maximale uit je kleine buitenruimte

Een kleine tuin kan een uitdaging zijn, maar het hoeft geen belemmering te zijn voor het creëren van een mooie en functionele buitenruimte. Of je nu een balkon, een dakterras of een kleine achtertuin hebt, er zijn genoeg mogelijkheden om het maximale uit je kleine tuin te halen. In dit artikel geven we je tips […]

Read More