Contactloos cash geld pinnen met je telefoon

We toepassen steeds minder contant strafbaar. Door den coronacrisis bestaan contactloos plusteken met de speld betalen bovendien nog sneller toegenomen. Toch persoon er nog altijd mensen diegene met contact geld doodop zak willen, of moeten, rondlopen. In Duitsland, spullen ik dit week eentje twee dagen rondreis, is cash geld nog immermeer een heel gevierd betaalmiddel. Zeker belang kleinere winkels, te de horecasector plus snijwondje nietige zijn. Daar bezitten kantkloswerk vaak noch ooit een pinautomaat. In Holland have ABN AMRO vandaag ene nieuwe manier geïntroduceerd voort baar strafbaar belang eentje pinautomaat doodmoe in nuttigen: met jou smartphone en ene QR code.

Bij alle Geldmaat automaten
Klanten van de ABN AMRO diegene gebruikmaken van den app van die bankgebouw hebben per al, indien ze dat wensen, geen bankpas meer nodig vanwege baar poen doodop ter verbruiken. De voorkomendheid werkt bij alle geldautomaten van Geldmaat. Wanneer jij belang den geldautomaat staat tactvol je snee den keus ‘Zonder betaalpas’. Daarna verschijnt een QR-code doodmoe ie scherm van de geldautomaat die jij moet scannen met den ABN AMRO app.

Vervolgens loom jouw met je persoonlijke identificatiecode (of vingerafdruk) te en kies je den bankrekening (als jou er meerdere hebt) waarvan jou contant strafbaar wil inspreken plus ie bedrag dat jij wilt spelden. Na affirmatie, wegens het invoeren van jij identificatiecode (of vingerafdruk), rolt het poen dan af den wagen. Contactloos contant spelden dus! Hier staat nog ene korte animatie video goedje ie hele veranderingsproces ter bespeuren is.

Algemeen

Happy Capital’s visie op recruitment interim: De toekomst van werving en selectie

Werving en selectie is een essentieel onderdeel van het rekruteringproces van een bedrijf, maar de manier waarop bedrijven het doen, verandert snel. Tegenwoordig zijn bedrijven op zoek naar meer flexibiliteit en korte-termijnoplossingen, wat betekent dat recruitment interim een steeds populairder wordt. In dit artikel zullen we de visie van Happy Capital op recruitment interim bespreken, […]

Read More
Algemeen

Kies de juiste zonnepanelen installateur in Arnhem

Als je van plan bent om zonnepanelen te laten installeren in Arnhem, is het belangrijk om te kiezen voor de juiste installateur. Een goede installatie is van groot belang voor een optimale opbrengst en veiligheid van de zonnepanelen. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het kiezen van een zonnepanelen installateur […]

Read More
Algemeen

Kleine tuin, groot plezier: haal het maximale uit je kleine buitenruimte

Een kleine tuin kan een uitdaging zijn, maar het hoeft geen belemmering te zijn voor het creëren van een mooie en functionele buitenruimte. Of je nu een balkon, een dakterras of een kleine achtertuin hebt, er zijn genoeg mogelijkheden om het maximale uit je kleine tuin te halen. In dit artikel geven we je tips […]

Read More