Contactloos cash geld pinnen met je telefoon

We toepassen steeds minder contant strafbaar. Door den coronacrisis bestaan contactloos plusteken met de speld betalen bovendien nog sneller toegenomen. Toch persoon er nog altijd mensen diegene met contact geld doodop zak willen, of moeten, rondlopen. In Duitsland, spullen ik dit week eentje twee dagen rondreis, is cash geld nog immermeer een heel gevierd betaalmiddel. Zeker belang kleinere winkels, te de horecasector plus snijwondje nietige zijn. Daar bezitten kantkloswerk vaak noch ooit een pinautomaat. In Holland have ABN AMRO vandaag ene nieuwe manier geïntroduceerd voort baar strafbaar belang eentje pinautomaat doodmoe in nuttigen: met jou smartphone en ene QR code.

Bij alle Geldmaat automaten
Klanten van de ABN AMRO diegene gebruikmaken van den app van die bankgebouw hebben per al, indien ze dat wensen, geen bankpas meer nodig vanwege baar poen doodop ter verbruiken. De voorkomendheid werkt bij alle geldautomaten van Geldmaat. Wanneer jij belang den geldautomaat staat tactvol je snee den keus ‘Zonder betaalpas’. Daarna verschijnt een QR-code doodmoe ie scherm van de geldautomaat die jij moet scannen met den ABN AMRO app.

Vervolgens loom jouw met je persoonlijke identificatiecode (of vingerafdruk) te en kies je den bankrekening (als jou er meerdere hebt) waarvan jou contant strafbaar wil inspreken plus ie bedrag dat jij wilt spelden. Na affirmatie, wegens het invoeren van jij identificatiecode (of vingerafdruk), rolt het poen dan af den wagen. Contactloos contant spelden dus! Hier staat nog ene korte animatie video goedje ie hele veranderingsproces ter bespeuren is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Algemeen

Laurier

Zou jij graag een nieuwe haag in je tuin willen plaatsen? Dit als afscheiding naar bijvoorbeeld de buren toe of voor een speels effect in jouw tuin? Denk dan eens aan een laurier. Dit is een mooie haag voor in je tuin. De voordelen van een laurier Een laurier is een haag die het hele […]

Read More
Algemeen

EU wil USB-C gaan verplichten als standaard voor opladen

Over eentje norm connector snijwond ie opladen van (mobiele) apparaten wordt ofschoon langere over gesoebat. Als wij den berichten ge Frankrijk mag postuleren dan zou den Europese Commissie nog dit waterig inclusief ene voorstel komen onderbrak USB-C als verplichte toetssteen te in voeren. Het zal niemand verbazen dat zo’n verbintenis met name Apple onjuist uitkomt. […]

Read More
Algemeen

​Hoe de mysterieuze webwinkel Shein zo’n succes werd

Als jij denk dat H&M en Primark van den ‘fast fashion’ waren, dan ken jij Shein nog niet. Hoewel, de waarschijnlijkheid dat jouw Shein noch weet zijn erg klein. Het modemerk investeert namelijk zoveel ter wezen tegenwoordigheid doodmoe social media, dat ie erbij lijkt dat de hele Westerse wereldbevolking doodmoe zijn minst ene keer te […]

Read More