Laurier

Zou jij graag een nieuwe haag in je tuin willen plaatsen? Dit als afscheiding naar bijvoorbeeld de buren toe of voor een speels effect in jouw tuin? Denk dan eens aan een laurier. Dit is een mooie haag voor in je tuin.

De voordelen van een laurier

Een laurier is een haag die het hele jaar groen is. Hierdoor heb je ook in de winter een tuin met mooie kleuren. Je kan zo het hele jaar door genieten. Daarbij is deze haag ook bestand tegen slecht weer. Tegen sneeuw en storm in bijvoorbeeld.

Ook is deze haag geschikt als afscheiding van jouw tuin en de tuin van jouw buren.  Wanneer jij kiest voor een laurierhaag dan creer jij meer privacy in jouw tuin. Hierdoor kan je in de zomer ongehinderd genieten van het zonnetje!

 Zelf een laurier plaatsen

Het leggen van een laurier is erg makkelijk. Je kan de haag op verschillende manieren planten. Het is ook verstandig om eerst te kijken wat jouw mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een haag. Kijk bijvoorbeeld naar de hoogte van jouw hek en kies vervolgens een soort die daarbij past.

Ligt er vlakbij jouw huis niet al snel een hek? Dan kan je best kiezen voor een Hoogstam laurier. Dit is de meest voorkomende soort in Nederland. Deze heeft vaak maar 4 meter hoogte en zullen hierdoor niet hoger worden dan jouw hek.

Wil jij het zelf plaatsen van een haag, maar wil je liever niet zo ver gaan? Dan kan je dit ook door een vakman laten doen! Deze kan de haag heel netjes bij jouw huis plaatsen zodat deze er mooi uitziet.

Algemeen

Happy Capital’s visie op recruitment interim: De toekomst van werving en selectie

Werving en selectie is een essentieel onderdeel van het rekruteringproces van een bedrijf, maar de manier waarop bedrijven het doen, verandert snel. Tegenwoordig zijn bedrijven op zoek naar meer flexibiliteit en korte-termijnoplossingen, wat betekent dat recruitment interim een steeds populairder wordt. In dit artikel zullen we de visie van Happy Capital op recruitment interim bespreken, […]

Read More
Algemeen

Kies de juiste zonnepanelen installateur in Arnhem

Als je van plan bent om zonnepanelen te laten installeren in Arnhem, is het belangrijk om te kiezen voor de juiste installateur. Een goede installatie is van groot belang voor een optimale opbrengst en veiligheid van de zonnepanelen. In dit artikel bespreken we waar je op moet letten bij het kiezen van een zonnepanelen installateur […]

Read More
Algemeen

Kleine tuin, groot plezier: haal het maximale uit je kleine buitenruimte

Een kleine tuin kan een uitdaging zijn, maar het hoeft geen belemmering te zijn voor het creëren van een mooie en functionele buitenruimte. Of je nu een balkon, een dakterras of een kleine achtertuin hebt, er zijn genoeg mogelijkheden om het maximale uit je kleine tuin te halen. In dit artikel geven we je tips […]

Read More