Laurier

Zou jij graag een nieuwe haag in je tuin willen plaatsen? Dit als afscheiding naar bijvoorbeeld de buren toe of voor een speels effect in jouw tuin? Denk dan eens aan een laurier. Dit is een mooie haag voor in je tuin.

De voordelen van een laurier

Een laurier is een haag die het hele jaar groen is. Hierdoor heb je ook in de winter een tuin met mooie kleuren. Je kan zo het hele jaar door genieten. Daarbij is deze haag ook bestand tegen slecht weer. Tegen sneeuw en storm in bijvoorbeeld.

Ook is deze haag geschikt als afscheiding van jouw tuin en de tuin van jouw buren.  Wanneer jij kiest voor een laurierhaag dan creer jij meer privacy in jouw tuin. Hierdoor kan je in de zomer ongehinderd genieten van het zonnetje!

 Zelf een laurier plaatsen

Het leggen van een laurier is erg makkelijk. Je kan de haag op verschillende manieren planten. Het is ook verstandig om eerst te kijken wat jouw mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een haag. Kijk bijvoorbeeld naar de hoogte van jouw hek en kies vervolgens een soort die daarbij past.

Ligt er vlakbij jouw huis niet al snel een hek? Dan kan je best kiezen voor een Hoogstam laurier. Dit is de meest voorkomende soort in Nederland. Deze heeft vaak maar 4 meter hoogte en zullen hierdoor niet hoger worden dan jouw hek.

Wil jij het zelf plaatsen van een haag, maar wil je liever niet zo ver gaan? Dan kan je dit ook door een vakman laten doen! Deze kan de haag heel netjes bij jouw huis plaatsen zodat deze er mooi uitziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Algemeen

Wat kan je met kartonnen kokers?

Kartonnen kokers zijn perfect voor het bewaren van allerlei spullen. Denk aan foto’s, administratie of kleine accessoires. Maar wat je misschien niet weet, is dat er nog veel meer mogelijkheden zijn met deze handige kokers! In dit artikel lees je dan ook wat je allemaal met kartonnen kokers kan doen. Wat zijn kartonnen kokers? Kartonnen […]

Read More
Algemeen

Contactloos cash geld pinnen met je telefoon

We toepassen steeds minder contant strafbaar. Door den coronacrisis bestaan contactloos plusteken met de speld betalen bovendien nog sneller toegenomen. Toch persoon er nog altijd mensen diegene met contact geld doodop zak willen, of moeten, rondlopen. In Duitsland, spullen ik dit week eentje twee dagen rondreis, is cash geld nog immermeer een heel gevierd betaalmiddel. […]

Read More
Algemeen

EU wil USB-C gaan verplichten als standaard voor opladen

Over eentje norm connector snijwond ie opladen van (mobiele) apparaten wordt ofschoon langere over gesoebat. Als wij den berichten ge Frankrijk mag postuleren dan zou den Europese Commissie nog dit waterig inclusief ene voorstel komen onderbrak USB-C als verplichte toetssteen te in voeren. Het zal niemand verbazen dat zo’n verbintenis met name Apple onjuist uitkomt. […]

Read More